Συμβουλές Ομορφιάς

Επιστροφή στα άρθραΣυμβουλές ΟμορφιάςΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΜΑΣ PHARMA PLUS LINK

Beauty trends Xmas 2018

1. Χωρίστρα στη μέση

Είτε τα μαλλιά είναι κάτω είτε είναι πιασμένα κότσο (όλο και περισσότερο βλέπουμε αυτό το απλό πιάσιμο), η χωρίστρα βρίσκεται στη μέση, για να αναδείξει ένα καθαρό, φωτεινό πρόσωπο, που στολίζεται από κατακόκκινα χείλη. Εκτός από σικ, είναι και πολύ βολικό για τις μέρες που δεν προλαβαίνετε να πάρετε ανάσα ανάμεσα σε μελομακάρονα και επισκέψεις.

2. Μοναρχία στα μαλλιά

Οι τιάρες δεν είναι μόνο για τις πριγκίπισσες. Οι σχεδιαστές ανεβάζουν στην πασαρέλα κορίτσια φορτωμένα με πέτρες, μηνύματα και λάμψη, όμως υπάρχουν και λιγότερο κραυγαλέες εκδοχές – τιάρες που είναι απλώς η εξέλιξη της στέκας.

3. Χρυσοκόκκινο smokey

Ποιος είπε ότι το smokey πρέπει να είναι σκούρο; Όταν δεν έχετε κοιμηθεί οκτώ ώρες, οι σκούροι τόνοι ενδέχεται να επιβαρύνουν το κουρασμένο σας βλέμμα. Οι ανοιχτόχρωμες σκιές, έξυπνα συνδυασμένες, δίνουν τη λύση. Κόκκινο, χρυσό και κοραλλί είναι τα χρώματα που «ανοίγουν» το βλέμμα και δεν αποσπούν την προσοχή από το πολύ ωραίο σας φόρεμα.

4. Ποπ νύχια

Τα τελευταία χρόνια τα νύχια είναι καμβάς για μικρά έργα τέχνης. Αν δεν θέλετε πολλά στρας και στολίδια, υιοθετήστε μία από τις βασικές τάσεις που τα θέλει σε ποπ χρώματα, με γεωμετρικές λεπτομέρειες σε άλλη απόχρωση. Στην πραγματικότητα, τα δίχρωμα νύχια  που έχουν άλλη απόχρωση στη βάση τους προέρχονται από κάποια τολμηρά κορίτσια των ’50s. Ιδανικό σχήμα παραμένει το αμυγδαλωτό.