Κάρτα Πελάτη

Κέρδισε πόντους με κάθε αγορά σου!

 

                                                                         Κάρτα πόντων +plus card:  Η δική σου κάρτα προνομίων!

 

Η Pharma PLUS επιβραβεύει τις αγορές σου από το e-shop μας με δωρεάν προϊόντα και εκπτώσεις μέσα από ένα σύστημα συλλογής πόντων με την κάρτα πόντων +plus card. Η κάρτα πόντων +plus card δεν είναι πιστωτική κάρτα, δεν έχει ημερομηνία λήξης και χρονικό όριο για να συμπληρώσεις ή να εξαργυρώσεις τους πόντους σου.

 

Την αποκτάς δωρεάν με την πρώτη σου αγορά στο e-shop μας και σου τη στείλουμε με μαζί με τα προϊόντα της παραγγελίας σου.

 

Γιατί +plus card

▪          Επωφελείσαι από ειδικές προσφορές και μεγάλες εκπτώσεις τακτικά.

▪          Ενημερώνεσαι πρώτος απ' όλους για τα νέα προϊόντα και προσφορές με SMS και email.

▪          Συμμετέχεις σε εκδηλώσεις, δώρα, κληρώσεις και άλλες εκπλήξεις μόνο για τους κατόχους της κάρτας πόντων +plus card.

 

Πώς λειτουργεί

Με την κάρτα πόντων +plus card σε κάθε σου αγορά από το e-shop μας κερδίζεις πόντους (εξαιρούνται τα βρεφικά γάλατα και τα Pampers). Συγκεκριμένα για κάθε 1€ αγοράς κερδίζετε 3 πόντους (1€ = 3 πόντοι). 

Οι πόντοι σου υπολογίζονται αυτόματα και  αποθηκεύονται στην κάρτα σου, που έχει μοναδικό αριθμό. Στην απόδειξή σου αναγράφεται κάθε φορά το σύνολο των πόντων που κέρδισες με την αγορά σου, καθώς και το σύνολο των πόντων σου.

 

Πώς εξαργυρώνονται οι πόντοι σου

Μόλις συγκεντρώσεις 1500 πόντους, αποκτάς αυτόματα δώρο 20€ που εξαργυρώνεις στο το e-shop μας. Οι πόντοι που εξαργυρώνεις διαγράφονται. Οι υπόλοιποι πόντοι παραμένουν για τις επόμενες αγορές σου.

Εναλλακτικά, μπορείς να εξαργυρώσεις τους πόντους σου νωρίτερα, όταν συμπληρώσεις 800 πόντους. Τότε το δώρο σου είναι 10€ που εξαργυρώνεις στο e-shop μας.