Κερδίστε πόντους με κάθε αγορά σας!

Κερδίστε πόντους με κάθε αγορά σας!

                                                              Κάρτα Πελάτη +plus card ... Η δική σας κάρτα προνομίων!

 

Η Pharma PLUS σας προσφέρει την κάρτα προνομίων +plus card, που ανταμείβει τις αγορές σας με δωρεάν προϊόντα και εκπτώσεις μέσα από ένα σύστημα συλλογής πόντων. Η +plus card δεν είναι πιστωτική κάρτα, δεν έχει ημερομηνία λήξης και χρονικό όριο για τη συμπλήρωση των πόντων. Είναι μια κάρτα που επιβραβεύει τις αγορές σας μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Για να την αποκτήσετε, κάνετε την πρώτη σας αγορά στο e-shop μας και η κάρτα πόντων θα σας αποσταλεί με την πρώτη σας ηλεκτρονική παραγγελία. 

Γιατί +plus card

  • Επωφελείστε από ειδικές προσφορές, καθώς και από μεγάλες εκπτώσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα
  • Ενημερώνεστε πρώτοι απ' όλους για τα νέα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά του φαρμακείου
  • Συμμετέχετε σε εκδηλώσεις, δώρα, κληρώσεις και άλλες εκπλήξεις που πραγματοποιούνται μόνο για τους κατόχους της +plus card

Πως λειτουργεί

Με την κάρτα +plus card σε κάθε σας αγορά κερδίζετε  πόντους (εξαιρούνται τα βρεφικά γάλατα και τα Pampers). Συγκεκριμένα για κάθε 1€ αγοράς κερδίζετε 3 πόντους (1€=3 πόντοι).  Κάθε φορά που πραγματοποιείτε  μια συναλλαγή μέσα από το www.pharmaplus.gr, οι πόντοι που κερδίζετε από τις αγορές σας υπολογίζονται αυτόματα και  αποθηκεύονται στον μοναδικό αριθμό της κάρτας σας.

Στην απόδειξή σας αναγράφεται κάθε φορά το σύνολο των πόντων που έχετε αποκτήσει με τις τρέχουσες αγορές σας  καθώς και ο συνολικός αριθμός των πόντων σας.

Πως εξαργυρώνονται οι πόντοι

Μόλις συγκεντρώσετε 1500 πόντους, αποκτάτε αυτόματα 20€ δώρο για αγορές μέσα από το e-shop μας. Εναλλακτικά, δίνεται η δυνατότητα εξαργύρωσης νωρίτερα. Συγκεκριμένα με τη συμπλήρωση 800 πόντων μπορείτε να εξαργυρώσετε 10€ στην επόμενη ηλεκτρονική σας αγορά.