Συμβουλές Ομορφιάς

Επιστροφή στα άρθραΣυμβουλές ΟμορφιάςΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΜΑΣ PHARMA PLUS LINK

Λαμπερή επιδερμίδα και τον χειμώνα

Οι χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα και η ξηρή ατμόσφαιρα που προκαλεί η θέρμανση στους εσωτερικούς χώρους ταλαιπωρούν την επιδερμίδα μας. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να επενδύουμε στη σωστή ενυδάτωση και περιποίηση.

Μία φορά την εβδομάδα, κάνουμε απολέπιση με ειδικά προϊόντα, που μπορούμε να βρούμε στο φαρμακείο. Ρωτώντας τον φαρμακοποιό μας, θα πάρουμε το κατάλληλο προϊόν για την επιδερμίδα μας, που θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του προσώπου. Δίνουμε μεγάλη σημασία στον καθαρισμό της επιδερμίδας μας επιλέγοντας μάσκες με συστατικά όπως το μέλι, που θρέφει και ενυδατώνει.

Κεφάλαιο serum: Από τη χειμερινή ιεροτελεστία φροντίδας του προσώπου δεν θα μπορούσε να λείπει ένα αντιοξειδωτικό serum, το οποίο προστατεύει την επιδερμίδα από την πρόωρη γήρανση που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες. Έχοντας απελευθερώσει το πρόσωπο από ρύπους και νεκρά κύτταρα, το serum, με την ειδική μοριακή δομή του και τη συμπυκνωμένη σε ευεργετικά συστατικά σύνθεσή του, θα προσφέρει το πρώτο απαραίτητο layer περιποίησης στο δέρμα.

Επόμενο βήμα είναι η σωστή ενυδατική/αντιγηραντική κρέμα, την οποία επίσης πρέπει να διαλέξουμε σε συνεννόηση με τον φαρμακοποιό μας, τον ειδικό που καταλαβαίνει τις ανάγκες της επιδερμίδας μας. Από το νεσεσέρ μας δεν πρέπει να απουσιάζει και ένα αντηλιακό προσώπου, αφού, ακόμη και τον χειμώνα, η ηλιακή ακτινοβολία καραδοκεί.

Στο χέρι του ειδικού

Εκτός των παραπάνω, υπάρχουν και θεραπείες αισθητικής ιατρικής που μας βοηθούν πολύ. Η θεραπεία Total Glow πραγματοποιείται στο περιβάλλον του ιατρείου με τη μορφή ενδοφλέβιων ορών, που διοχετεύουν τις ευεργετικές δραστικές ουσίες απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος, χωρίς να περνούν από άλλα όργανα και να τα «φθείρουν».

Το θεραπευτικό πρωτόκολλο ορών Total Glow περιέχει ισχυρούς αντιοξειδωτικούς παράγοντες και δρα κατά των βλαβερών ελεύθερων ριζών άμεσα και αποτελεσματικά, επαναφέροντας τα σωστά επίπεδα υγρασίας στον οργανισμό και την επιδερμίδα μας, αποτοξινώνοντας το σώμα και καθαρίζοντας τα ζωτικά μας όργανα. Αποκαλύπτουν έτσι την κρυμμένη νεανική εικόνα του δέρματός μας και μεγιστοποιούν τα αποτελέσματα κάθε αντιγηραντικής θεραπείας και πρωτοκόλλου λάμψης που έχουμε κάνει.

Με αυτόν τον τρόπο, περνώντας μόλις 30 λεπτά στο ιατρείο, μπορούμε να χαρούμε μια λαμπερή εμφάνιση και μια σαφώς αναζωογονημένη και φρέσκια όψη για πολλές ημέρες. Η θεραπεία αυτή ενδείκνυται ιδιαίτερα για εφαρμογή πριν από ένα σημαντικό προσωπικό ή επαγγελματικό event, ώστε να είμαστε ο ομορφότερος εαυτός μας χωρίς κανείς να μπορεί να καταλάβει τι είναι αυτό που έχουμε κάνει και έχουμε μια νεανική και ξεκούραστη επιδερμίδα.