Πληροφορίες Επιστροφής

Εφόσον το προϊόν δεν έχει την ποιότητα ή την απόδοση που προσδοκούσες τότε έχεις την επιλογή:

  1. Να απαιτήσεις χωρίς επιβάρυνση, τη διόρθωση ή την αντικατάσταση του προϊόντος με ένα άλλο προϊόν
  2. Να επιστρέψεις το προϊόν

Επίσης δικαιούσαι να υπαναχωρήσεις εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την σύμβαση πώλησης και να ζητήσεις την επιστροφή της αξίας του προϊόντος χωρίς να δώσεις οποιαδήποτε εξήγηση. Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει 14 ημερολογιακές ημέρες από την επόμενη της ημέρας που απόκτησες τη φυσική κατοχή των προϊόντων.

Μπορείς να υπαναχωρήσεις από την συναφθείσα σύμβαση συμπληρώνοντας την φόρμα υπαναχώρησης που βρίσκεται στο τέλος της αρχικής σελίδας. Παρακαλώ να μας τη στείλεις είτε με e-mail στο infopp@pharmaplus.gr  είτε με επιστολή που θα σταλεί με ταχυδρομείο. Τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρείας μας είναι:

Φαρμακείο Αναστάσιος Λυμπερόπουλος, Λεωφ. Βουλιαγμένης 54, 16673, Βούλα Αττικής, 210-9689917.

Για λόγους υγιεινής και προστασίας της υγείας δεν γίνονται δεκτές υπαναχωρήσεις από πωλήσεις προϊόντων των οποίων η σφραγισμένη συσκευασία έχει παραβιαστεί μετά την παράδοση.

Σε κάθε περίπτωση, τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που αποστάλθηκαν από την εταιρεία και παραλήφθηκαν από εσένα, πλήρη και χωρίς φθορές. Η συσκευασία τους θα πρέπει να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν σε άριστη κατάσταση (χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες) και με όλα τα έγγραφα της αποστολής.

Συνέπειες της υπαναχώρησης

Εάν υπαναχωρήσεις από την σύμβαση, θα σου επιστρέψουμε όλα τα χρήματα, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων παράδοσης (εξαιρουμένων των συμπληρωματικών εξόδων που οφείλονται στη δική σου επιλογή να χρησιμοποιηθεί τρόπος παράδοσης άλλος από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που εμείς προσφέρουμε), χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα πληροφορηθούμε την απόφασή σου να υπαναχωρήσεις από την σύμβαση. Θα εκτελέσουμε την ανωτέρω επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που εσύ χρησιμοποίησες για την αρχική συναλλαγή, εκτός και αν εσύ έχεις συμφωνήσει ρητώς για κάτι διαφορετικό· σε κάθε περίπτωση, δεν θα σου χρεωθούν έξοδα για τέτοια επιστροφή χρημάτων.

Σημειώνεται ότι εάν υπαναχωρήσεις από την σύμβαση, οφείλεις να επιστρέψεις τα προϊόντα στoν ταχυμεταφορέα της Γενική Ταχυδρομικής χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που ανακοίνωσες στην εταιρεία την απόφασή σου να υπαναχωρήσεις.