Συμβουλές Ομορφιάς

Επιστροφή στα άρθραΣυμβουλές ΟμορφιάςΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΜΑΣ PHARMA PLUS LINK

Τέλειο σώμα χωρίς νυστέρι;

Η επιστήμη της κοσμετολογίας δεν σταματά να ψάχνει τα πιο αποτελεσματικά συστατικά και τις δραστικότερες φόρμουλες, που θα γίνουν τα απόλυτα όπλα γυναικείας ομορφιάς. Πατέντες, μικρομόρια, νανοκάψουλες και ό,τι άλλο μπορεί να «γεννηθεί» σε ένα εργαστήριο τίθενται στην υπηρεσία των προϊόντων περιποίησης και υπόσχονται να προσφέρουν λύσεις για οτιδήποτε αφορά στην ομορφιά – ανάμεσα σε αυτά και τα προβλήματα της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης.

Ταυτόχρονα, τα προϊόντα νέας γενιάς αποκτούν πιο φίνες υφές και πιο απολαυστικά αρώματα, ώστε να προσφέρουν αποτελεσματικότητα, αλλά και μια μοναδική εμπειρία περιποίησης.

Είναι στο χέρι σας!

Στο χώρο του φαρμακείου θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα αποτελεσματικών προϊόντων κατά της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης, ανάλογα με το είδος και την ένταση του προβλήματος που αντιμετωπίζετε. Ζητήστε τη βοήθεια του φαρμακοποιού σας, για να επιλέξετε το ιδανικό για εσάς προϊόν περιποίησης, και επενδύστε σε κάποια φόρμουλα με πολλαπλές ιδιότητες, η οποία:

  • Διορθώνει άμεσα την κυτταρίτιδα.
  • Εξασφαλίζει σύσφιγξη και αντιμετωπίζει τη χαλάρωση.
  • Καταπολεμά την αντιαισθητική συσσώρευση λίπους.
  • Χαρίζει απαλή, μεταξένια επιδερμίδα.

Και μην ξεχνάτε: οι νέες φόρμουλες κατά της κυτταρίτιδας είναι μελετημένες, ώστε να δίνουν άμεσα αποτελέσματα. Αν, μάλιστα, εντάξετε ένα τέτοιο προϊόν στο πρόγραμμα περιποίησης του σώματός σας καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, να είστε σίγουρες ότι θα απολαύσετε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων του!